Linkebeek - Drogenbos - Ukkel - Zomerse fietszoektocht - Zomercarrousel

 

03/07/2021
FIETS-ZOEKTOCHT -
BRAVO VELO



 
 
Zin in een fietstochtje? Of in een fotozoektocht? Wat dacht je dan van beide, van onze fiets- fotozoektocht doorheen Vorst, Ukkel, Linkebeek en Drogenbos? Op zaterdag 3 juli 2021 trappen we af! We hebben twee routes klaargestoomd: een familievriendelijke route van 16 km en een iets langere van 28 km. Vertrekken kan tussen 9 en 14 uur vanuit GC Ten Weyngaert (Vorst), GC Het Huys (Ukkel) of GC De Moelie (Linkebeek), de aankomst voor 17 uur. Doe je mee? Ook al omdat we je een gratis drankje schenken in één van de drie deelnemende gemeenschapscentra. Je krijgt er een routeboekje (NL+FR), beschikbaar in de 3 centra gedurende de hele zomervakantie. Uiteraard kun je na de startdag van 3 juli de routes nog rijden, evenwel zonder gratis drankje. Smeer ze maar in, die kuiten! Gratis deelname voor heel het gezin.
 
De zomer is bijna daar! En dat is super nieuws want je kan een hele zomer lang opnieuw genieten van culturele activiteiten voor de hele familie in de Ukkelse groene ruimtes.
Theater, dans, muziek, circus, het kan allemaal. Samen met een jonge gids wandel je van de ene verbazing in de andere. Zodat je uiteindelijk tussen de 4 en 5 mini-voorstellingen hebt gezien.

Op het programma 03/07:"Ward Daenen et Lucie Janssens"(Akoestisch concert),"Vrienden maken met Kelly / ‘Faire des amis)"(Theater), "Anna Karenina" (Moderne dans), "OOups" (Jonglerie en Beat Box), "Test Méroé de Napata" (dans en djembé). Vanaf 14 u rond de Nekkersgatmolen - Keyenbempt.
 
Info



  N22 Brusselse gemeenschapscentra  

Vaak gelezen

Actueel

Kapelletjes in Beersel