REGIO - Alleen optimisten mogen nog op facebook. Klagers en zagers riskeren hoge boetes.


 Zuckerberg heeft de knoop  doorgehakt.  Na een klachtenregen van klagende optimisten. Op Facebook is het nu wel genoeg geweest. Gedaan met zagen en klagen. Definitief. Over onkruid, moeilijke buren, wateroverlast, het weer, de politiek, de terrasjes, de onbeleefde bejaarden, de fietsers en hun bond, het zwerfvuil, de putten in de straten, de zebrapaden, de hooligans, de hoge belastingen, parkeerwachters, enzovoorts. Om nog maar van seksisme te  zwijgen! Zoniet: boetes. Virtuele dood aan die onverbeterlijke azijnpissers! 

Maar niettemin tot einde deze maand nog goed nieuws voor alle pessimisten en klagers en zagers. Er is speciaal voor hen een razend interessante privé facebookgroep opgericht in Halle, het absolute epicentrum van de harde kern van zagers en klagers . Ze gaat weldra on  line.

Vrij  van copyright PXHere


Ze heet Halse Optimistenbond  (HOB) maar staat open voor de vele tienduizenden  "kreften" uit de wijde regio. De eerste duizend pessimisten  die lid van de groep worden krijgen een gratis waardebon van Boll.com, twintigduizend waardevolle Bitcoins en een tombolaticket waarbij ze kans maken op een gratis ruimtevaartvlucht (heen én terug!) in het gezelschap van Jef Bezos, de boss van Amazone. Dit is wel de allerlaatste kans om  over te stappen vooraleer je een fikse boete in de brievenbus krijgt. En dat is echt geen grap hoor. Maar:


Gratis PX-Here afbeelding. Geen copyright.

De eerste honderd heren krijgen ook automatisch een gesigneerd shirtje van Ronaldino,  Messy, Rik Coppens of Jef Mermans in de brievenbus. Voor de dames: van Richard Gère, Braad Pitt, Tom Kroes of Jean-Pol Belmondo. Want er geldt een absoluut verbod op seksisme en gendercomplicaties.

Om echt goed optimist te worden is een aanlokkelijke doorgedreven training en brainwashing in het lidmaatschapspakket opgenomen. Tegen  spotprijs. Met onder andere  extra korting voor een heropvoedingsverblijf in een Chinees strafkamp en gratis heenvlucht met Raai-anère. Kwestie van alle gezaag en geklaag uit het brein te wissen en de dictatoren onbezorgd hun werk te laten doen.  

WILLEN OF NIET : U MOET LACHEN.

Houd dagelijks je account in de  gaten als je wil overstappen naar de Facebook voor Optimisten  in Regio Halle en wereldwijd. Want het kan razendsnel gaan. En heet van de naald: de tien eersten krijgen een gratis paar knielaarzen in milieuvriendelijk rubber voor het eenvoudig leegpompen van ondergelopen kelders, achterkeukens en kippenhokken. Met dank aan de klimaatopwarming.

 

Vaak gelezen

Actueel

Kapelletjes in Beersel