Ikea heropent webshop voor kleine aankopen



De webshop van Ikea België, die sinds vorige donderdag dicht was, is opnieuw beschikbaar voor kleinere postpakketten. De vraag naar interieurspullen is groot, nu veel mensen noodgedwongen thuis zitten.


Na de sluiting van alle fysieke winkels had de woonwinkelketen op 19 maart aangekondigd dat ook de webshop zou sluiten, om de gezondheid van  de  medewerkers en klanten maximaal te kunnen garanderen. 

Nu is Ikea teruggekomen op die beslissing+

"Op grote vraag van klanten, die nu meer dan anders de nood hebben om van hun huis een thuis te maken, heeft Ikea België besloten om de Belgische webshop gedeeltelijk te heropenen",  luidt het.  Vanaf nu zijn  kleine aankopen mogelijk, die via postpakket geleverd worden, volgens de leveringstermijnen aangegeven op de website."

Concreet gaat het om pakketten met een maximale afmeting van 118 x 58 x 58 centimeter en een maximumgewicht van 23 kilogram. "We blijven de situatie op de voet volgen en houden onze klanten via de webshop op de hoogte, moest er nog iets wijzigen in onze online-diensten." besluit de meubelgigant.

Vaak gelezen

Actueel

Kapelletjes in Beersel