Blijf thuis Ga niet naar de markt in Halle op donderdag of zaterdag

 Regionaal Nieuws Zennevallei  excuseert zich voor de verwarrende berichtgeving over de wekelijkse  Markten in Halle. Vandaag rond 13 uur  publiceerde  de stad Halle op haar Facebook-pagina (en voor zover we weten nergens anders...?) dit bericht. Gelieve het tot het einde te lezen en toon a.u.b. begrip voor de stadsdiensten en verantwoordelijken van de stad Halle en voor iedereen die over de Corona-maatregelen in Halle  bericht: Iedereen is van goede wil en heeft het beste met u voor.

"Voorlopig worden er ook in Halle geen markten georganiseerd, dit tot en met zondag 5 april.
Eerder deze week lanceerden we het bericht dat we op donderdag en zaterdag een voedingsmarkt zouden organiseren. Maar door de nieuwe voorzorgsmaatregelen van de federale overheid worden alle markten geschrapt tot en met zondag 5 april.
Deze markten mogen enkel nog georganiseerd worden op locaties waar het echt nodig is. Daarmee wordt bedoeld: in het geval er elders in de gemeente nauwelijks of geen voedingswinkels zijn. De kans bestaat dus dat er in het Pajottenland toch een markt wordt opgesteld. Maar in Halle is er een voldoende ruim aanbod aan voedingswinkels en dus organiseren we voorlopig geen markten.
We begrijpen dat de communicatie soms verwarrend is. Maar de voorzorgsmaatregelen volgen elkaar snel op en dus moeten we regelmatig bijsturen. Iedereen begrijpt dat deze maatregel kan helpen om de verspreiding van het virus te beperken."

Alle vorige informatie die wij over de  Halse markten in  het kader van de  Corona-virus - maatregelen hebben gepubliceerd, vervalt hierbij. Op Facebook pagina's verwijderen we ook de desbetreffende artikels.

Vaak gelezen

Actueel

Kapelletjes in Beersel